Egna hästar

Santina af Sire
Santina är ett sto e. San Quintero och ue. Vivaldi. Hon är född 2003 och är en dam med mycket humör och vilja. Santina har tre bra gångarter med extra plus för traven och skritten men galoppen blir bättre och bättre för var dag som går. Stina hade under 1,5 år ett samarbete med Sanitinas förra ägare och hon fick ha Santina på foder men kunde inte sälja henne när det var dags för det utan köpte henne istället.
 
 
Santina har en avkomma e. Okeanos, Naala af Sire:
 
 
Santina är idag utbildad tom MSV dressyr. Hon är hoppad hinder upp till och med 1.10 och tävlad upp till 1m. Dessutom är hon tränad i terränghoppning och påbörjad inkörning vilket gör henne till en riktig liten allroundhäst.
 
 

Stinas mål med Santina är att ta henne till St Georg dressyr, 1.20 hoppning, lätt fälttävlan samt att köra in henne. Men det viktigaste är, enligt Stina, att de ska ha roligt under tiden. Klarar dom sen att nå målen är det en klar bonus!

 
Update: Pga en allvarlig skada i en kota våren 2014 behöver Sani lägga hoppningen på hyllan och får bli dressyrhäst på heltid. Livet blir inte alltid som man tänkt sig men vi jobbar på våra mål i dressyren istället!
Fiore la Belleimg_0217.jpg
 
Under hösten 2016 flyttade lilla ”Fia” in hos mig. Ett spännande samarbete med min mentor och tränare Catharina som är uppfödare till denna ädla och uttrycksfulla lilla dam. Jag red in Fias mamma sommaren 2014 och nu kommer då dottern, efter Brännornas Rigoletto gå i mammas fotspår.