MSV-A start och ungponnychampionat

Lite uppdatering om läget med hästarna kommer här!

Sani har sprungit en MSV A i gärds. Grundformen är så mycket bättre men missarna kom tyvärr denna gång. Ett par veckor innan red vi MSV A på över 64% (!) i dagstorp. Tyvärr var där bara en domare så det bidde inget kval…. Men vi tränar vidare och näst på tur är hemmatävlingarna i oktober där vi ska rida lag DM och första omgången av Häckeberga slotts Kür-cup och därefter väntar en St George-start i skabersjö.

För lilla Fias del väntar ungponnychampionat denna helgen som kommer. Jag är väldigt taggad och laddar för fulla muggar. Vi började med att tugga lite grus under ett hoppass i förgår men idag gick det som på räls. Det är lite knivigt att matcha unghästarna – man ska inte träna för mkt men vill ändå känna sig så förberedd som möjligt. Vi får väl se i helgen hur jag lyckades 😉

För min egen del så kommer flytten allt närmre. skräckblandad förtjusning är det som smyger sig på men också en overklig känsla över att kunna ha hästarna hemma och ett eget ridhus att rida i. Helt fantastisk känsla även om jag vet att det kommer bli mycket, mycket kneg för att allt ska gå i lås. Den 26 oktober får vi nycklarna och därefer jar jag faktiskt en veckas semester för att flytta och installera oss och hästarna på vår lilla gård. Jag kommer uppdatera om allt där men det kommer troligtvis mestadels ske på instagram där ni hittar mig på @team_santina eller på youtube. Såklart kommer jag skriva en och en annan rad här med men den dagliga uppdateringen sker på instagram.

Jag har avslutat kvällen med att komma ifatt med bokföringen vilket känns otroligt skönt. Hästarna har gått varsitt riktigt bra pass och Fia har fått sig ett bad efter klippningen som skedde i helgen. Shiny pownie är hon nu 🙂

Ha det bäst alla där ute!