Björbäck 2018

I helgen var jag och Sani Björbäck och tävlade. Vi hade helt fantastiskt väder med sol alla dagar och härlig värme – kanske  till och med lite mycket värme om jag ska vara petig. Vi red fyra  klasser över tre dagar och presterade fyra jämna ritter. Det känns riktigt skönt att hitta ett flyt och en bra grund. Det tyder också på att vi är på rätt väg vad gäller formen och grunden.

Tyvärr räckte det inte till placering. Konkurrensen var stenhård. Men jag är supernöjd med helgen. Sani är en klippa att ha med sig. Lugn och fin och njuter av all uppmärksamhet som matte kan ge henne. En riktig liten prinsessa är hon 😉

Nu tar vi lite tävlingspaus för att trimma ordentligt och sedan starta på våra hemmatävlingar sista helgen i Juni. Då blir det frack-klasser för hela slanten – spännande!

img_5096