Dressyrdomare!

Jag är godkänd på mitt slutprov och kan numera titulera mig som dressyrdomare – hur häftigt?!

Detta är verkligen en dröm som går i uppfyllelse och jag är så fantastiskt glad! Att jag dessutom redan fått två förfrågningar varav det ena datumet faktiskt kunde bokas in känns ju inte sämre. Nu väntar jag bara på att jag ska bli registrerad i tdb så jag kommer med i listorna där.

Annars då? Igår var solen här och en helt underbar dag fick vi. Idag ska bli varmt med så båda hästarna ska få sig ett bad i kväll är planen.

Sani ska tävla på lördag. Första tävlingen utomhus för året! Ska bli så skönt att inte behöva trängas med domarbord och läktare, ni anar inte hur skönt 😉 Fia jobbar på. Vi har det lite jobbigt med rakriktningen och att driva på rakt fram.

Ibland kan jag känna mig lite frustrerad över att jag inte bara kan rida henne och ta fram fina gångarter sådär stadigt i form som jag ser andra unghästar. Men samtidigt är det orättvist att tänka så. Som förra passet tex – då hade jag faktiskt en kontakt i bettet stora delar av passet, hon gjorde en helt perfekt skänkelvikning undan höget skänkel och fattade galopp helt enligt skolboken i höger varv. Men man funkar ju helt knas för det jag tänker på efter passet är att jag inte får henne stadig nog i formen, att det inte går alls att flytta undan vänster skänkel i trav och att hon krumelurade sig i galoppfattningen till vänster. Nej man ska vara nöjd med det man presterar, medveten om vad man behöver jobba vidare på och verkligen se tillbaka på sin egen utveckling – viktigt komihåg!