Underbara lilla häst

Jag undrar hur många rubriker likt denna jag har skrivit genom åren men jag vidhåller att min häst är fantastisk och jag är så tacksam över att hon är min!

I lördags gjorde jag mitt slutprov till domare. Jag kommer vänta spänt på resultatet! Efter provet blev det en spontanträning för Lena. Så värt hela lördagkvällen för Sani var så himla fin och vi avslutade med byten i vart tredje, två serier i vart annat och ….

…. två byten i varje, fyra gånger!

Wow! Var det verkligen vi som gjorde det? Så häftig känsla!

Idag tränade jag för Cath. Fick rida fram lite och verkligen inverka med sitsen och koppla loss handen. Sani var superfin och vi körde igenom galopprogrammet i msv b:5 vilket gick helt ok. Bytena satt fint men galoppslutorna får vi jobba vidare på 😉

Till sist önskar jag mig värme och sommar – bara så ni vet!