Ibland är livet kaos

Denna veckan har varit totalt kaos och det enda jag har fokuserat på är att hålla näsan ovanför vattnet känns det som. I tisdags frös vattenkopparna och onsdag morgon möttes vi av total översvämning i stallet. Alla boxar och sadelkammaren stod under vatten och det tog många timmar att återställa detta. Till råga på allt hade Sani dragit av sig en sko lagom till träningen så jag fick låna stallkompisens häst Wilda till träningen istället!

Nu i helgen har vi städat upp det sista i sadelkammaren och allt är återigen iordning och var sak ligger ren på sin plats = ren tillfredsställelse!

Sani har gått två träningspass för Lena och har skött sig så hon förtjänar guldstjärna i kanten! Vi jobbar mycket på ramen, att sitta på bakbenen och inte skjuta iväg i övergångarna. Grunderna och åter grunderna!

Fia hopptränade i tisdags – jag red som en kratta och det fick ju därefter mes. Dressyrträningen i onsdags gick mycket bättre! Tyvärr slog hon sig i hagen i torsdags och står nu mes ett sår som är lite svullet.

Helgen som sedan skulle tillbringas på tävling blev inte så – lördagens tävling ställdes in och Fia kändes inte fit for fight med sitt sår så ingen tävling blev det….

Nu laddar jag om för en ny vecka och till helgen åker Sani och jag till olofström för att tävla. Roligt!