Bommar

Jag försöker verkligen lägga in mer bommar i mitt arbete med hästarna. Går sådär måste jag erkänna men ikväll fick Sani öva övergångar och travbommar. Både på marken och upphöjda. Det gick faktiskt rätt bra idag. Jag fokuserade på att hon skulle vara kvick i bakbenen i övergångarna och att hon verkligen ska skritta ordentligt innan jag fattar galopp från skritt. Basic saker men som jag verkligen behöver förbättra – det måste sitta till 100%!

I morgon är det träning för Cath på morgonen med Sani. Jag hade tänkt rida igenom program men fick byta ridhus och i det stora går det sådär att göra det (för stora konstiga mått på ridbanan) så jag tänker att vi fortsätter jobba på skolorna. Där kan vi samla många poäng om vi förbättrar dom!

Efter Sani har tränat så är det dags för Fia att hoppa lite innan jag kastar mig iväg till jobbet.

Nu ska jag avnjuta en semla innan sängen väntar. Vardagslyx!

Mina nya profilkläder 🙂 så snygga!