Årets första tävlingshelg!

I lördags testade Fia vingarna på hopptävling. Absolut inte dom bästa förutsättningarna med frusen framridning osv. Men hon skötte sig galant. Det blev ett litet pet i första klassen (60) och felfritt i andra (70). Hem rullade sedan en trött ponny och en något frusen ryttare 😉

Igår var det sedan Sanis tur att börja säsongen i Malmö. Jag tänkte att alla ”bra” hade valt att åka till Flyinge men tji fick jag! Fantastiskt fina hästar fanns det även i malmö. I första klassen var Sani alldeles för laddad. Fick fyror på alla galoppfattningar -.- men, hon gick förbi domarbordet iaf! I andra klassen var hon lite mer sansad och det bidde en sjua på galoppfattningen istället (vi kan om vi vill!). Tyvärr lyckades jag inte hålla hennes fokus när publiken spatserade upp på läktaren så på slutet blev det laddat igen. Nöjd är jag ändå. Det är ju så KUL att tävla – verkligen!

För Sanis del blir nästa start i Flyinge, den 22 februari 🙂