Vi letar gård

Eller ja, vi har letat ett tag men vi har ganska mycket krav så det är inte många objekt som är aktuella tyvärr.

Jag vill ju såklart ha ett stall, med möjligheten att i varje fall på ett hyfsat sätt göra spolspilta utan att gräva om hela gården. Ridbana är också ett måste och MYCKET hagmark. Kanske lättare om jag spaltar upp det:

  • Stall med minst 4 boxar
  • Spolspilta
  • Möjlighet att koppla in hästtvättmaskin någon stans på gården
  • Ridbana/ridhus
  • Hagmark

Ja där finns en del att önska. Sedan är det ju bostadshuset också. Där har jag kanske inte riktigt lika mycket krav (big surprise?) men jag vill ha ett fräscht kök och badrum. Det behöver inte vara det allra senaste men ska vara just fräscht. Huset får gärna vara stort och ha separat tvättstuga och en grovingång.

Patrik å andra sidan behöver ett stort garage. Han har ju lite andra intressen 😉

Och som grädden på moset: gården ska ligga på pendlingsavstånd till både Malmö och Lund.

Inte så lätt att hitta alla gånger 😉 Vi har faktiskt ett objekt som vi verkligen gillar. Tyvärr tog dom inte vårt bud i början av förra hösten. Det ligger fortfarande ute på hemnet så vi ska se om vi kan dra det en runda till nu under våren och se om dom kan tänka sig att diskutera priset lite mer nu. Tänk om vi hade kunnat flytta till något eget redan till sommaren? Drömmen!

Jag känner mig väldigt klar med att vara inackorderad. Det är otroligt socialt och trevligt på många vis men jag vill kunna anpassa hästhållningen mer till mina hästar. De ska få ha större hagar, gräshagar! De ska kunna gå ute fler timmar än idag, ha vindskydd i hagen och jag vill ha ett stall som är praktiskt och effektivt. Jag vill ha ett stall som hänger med i tiden, som använder den tekniken som faktiskt finns idag.

Ja – det kanske får bli ett eget inlägg om hur jag skulle fixa till mitt eget stall 🙂