Dagens plan

Idag är det jobb som gäller! Effektivitet lönar sig i plånkan så att säga 😉

Så efter X antal beslutsprotokoll ska jag ta mig till Börjes i malmö för att köpa ett nytt täcke till Fia. Sedan blir det stallet för att hoppträna Fia. Det står tävlingshinder i ridhuset så det gäller att passa på inför nästa veckas tävling.

Sani red jag med en ny sadelgjord igår. Det funkade mycket bättre med skavet och Sani var sjukt laddad. Så hon tyckte det var riktigt lajbans på utebanan. Det blev mest fokus på att följa linjerna och försöka kontrollera energin… men skönt att hitta en sadelgjord som kan funka just nu så jag kan rida lite mer ordentligt. Jag fortsätter dock behandlingen av skavsåret med Pharmalight och honungssalva – bästa receptet!

Nu – back to buissnies!

Så här kan det se ut när jag jobbar. Tyvärr inte idag – då är det näsan framför datorn som gäller…