Tävlingsplanering och mål – Sani

Lilla Sani, 15 år i år. Vad tar tiden vägen? Varje pass är precis lika roligt och tänk att vi har tagit oss hela vägen upp till MSVA/St George!

Men jag är inte den som står stilla – vi jobbar vidare mot nya mål detta året.

Jag har lite olika mål för året. Det bästa jag vet är att tävla så tävla ska vi göra!

Mina mål för året är son följer:

  • Rida Tour of Amateurs i Dressyr i Falsterbo
  • Kvala så vi får starta St George på vår nationella tävling på hemmaplan i höst
  • Kvala till Inter I

För att nå dit är det fortsatt jobb på lösgjordheten. Jag behöver bli snabbare och mer exakt i mina hjälper. Sedan behöver jag rida mer program. Det går så fruktansvärt snabbt i MsV A – jag hinner inte riktigt med 😉

Så tanken är att rida MSV B nu under våren. Samtidigt träna på på hemma för att bli starkare i MSV A inför hösten! Vi behöver skrapa ihop lite placeringar till Falsterbo så då får det bli lite taktiskt tävlande – inte bara det roligaste. Jag planerar också att åka på meeting, troligtvis Björbäck och Laholm som det ser ut nu under våren. Det är ju något av det roligaste och Sani går bäst sisådär 3:e gången på banan….

Så 2018 – nu kör vi!