Nytt år = ny hemsida / blogg

Patrik bygger för fullt och det blir SUPER-bra med den nya sidan! Ska bli kul att visa er den 🙂 så länge kan ni följa mig på instagram: @team_santina och på facebook där man söker på ”Team Santina Dressage”

Vad händer annars då? Jo Sani har skav från sadelgjorden och det är så himla tråkigt. Jag försöker rida barbacka men det blir liksom inte riktigt samma sak. Jag funderar på att köpa en Mattes-gjord men dom kostar ju en del….. blir väl till att krypa till korset och köpa en om jag inte vill rida barbacka en månad till.

Fia hoppar som en kanon! Målet att rida ungponny-SM i hoppning känns inte alls omöjligt och nästa helg testar vi vingarna på hopptävlingarna. Överlever jag det ska Sani starta i Malmö dagen efter. Det blir en riktigt nice helg!

Jag försöker fixa med mitt YT-konto. Fick mersmak på vloggandet men det har liksom inte blivit riktigt br än 😉 så fort jag får till något vettigt läggs det upp såklart. Jag funderar på en mer faktabaserad YT. Känns som det saknas ute i hästvärlden!

Nu – sovdags!