LAG DM Msv B

Finalen gick av stapeln i helgen och jag var en stolt lagledare! Min egen prestation hade jag kanske hoppats lite mer på men med en spänd häst så var jag nöjd med så många sjuor som ändå fanns i protokollen 🙂 Det är inte lätt när det ligger hästätande pumpor vid domarborden….

en men -nu laddar vi om för Flyinges grand final den 10 dec. Där kommer vi förhoppningsvis starta både kür och en extra lagomgång i MSV B. Jag är supertaggad!

I morgon åker lilla Fia på vinterlov en månad och istället kommer Blomman tillbaka. Jag är ärligt lite nervös för transporten. Vill inte gärna uppleva samma sak som när vi körde ner henne sist. Men med lite lugnande ska det säkert gå finemang. Jag drar med mig sambon så jag har ett par extra händer om något skulle krisa. På anläggningen är det full rulle med tävling så jag vill komma iväg så snabbt jag kan så vi slipper trängas med en massa ekipage.

Sani fick sig ett jogg-pass idag. Kändes sådär i ärlighetens namn. Spänd och på tårna och har inte riktigt respekt för skänkeln när jag inte har sporrar på mig. Konstig sak det där. Räknas hästen som välutbildad när man  inte riktigt får fram den lika bra utan sporrar. Det är ju inte som att hon inte är framåt med sporrarna men när jag tar av dom tar hon liksom tillfället i akt att vara liiiiite långsammare – vilket jag inte gillar alls såklart 😛

Jaja, övning, övning, Jag gjorde ialla fall två superfina halvpiruetter, utan sporrar, så helt värdelöst kan det ju inte har varit.

Nu – dags för sängen, blir en tidig morgon i morgon!