Nytt på G!

Jag kommer göra om bloggen lite här. Eller ja vi får väl se när det blir klart 😉 Tanken är iallafall att det först och främst ska bli lite mer som en vanlig hemsida med info om mitt företag och så vidare. Bloggen kommer ligga kvar – känner inte riktigt att jag kan stänga ner min ”hästdagbok”.

Så om det helt plötsligt ser lite annorlunda ut så vet ni varför – bara kolla i menyn så hittar ni bloggen där!

Jag väntar på att sambon ska komma hem. Har haft en lugn förmiddag hemma för ovanlighetens skull. Har tagit tag i en massa ”måsten” och gjort lita annat ”slapp” bara för att det är skönt att inte ha något vettigt planerat. Sådan tid har jag i princip aldrig men jag ska försöka mer framöver. Jag känner att kroppen behöver återhämta sig ibland med – man kan inte köra på i 190 265 dagar om året som jag gjort hittills. Man läser om så många unga, drivna hästfolk på sociala medier men jag undrar hur bra dom faktiskt mår och hur länge dom orkar. Ta dig tid för dig själv och njut av den säger jag!

I eftermiddag ska jag till stallet och rida Sani innanför staketen. Fia ska få en promenad och så ska jag putsa lite läder tänkte jag. Det har varit lite för kallt i sadelkammaren så det har gått fukt i den …. Ja ni kan ju tänka er vad lädret tycker om det. Bara att kavla upp ärmarna och ta tag i problemen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *