Frackdebut!

I lördags var det dags! MSV A för första gången, på en häst som jag utbildat själv, inomhus och som första klass för dagen. Nervös var jag faktiskt!

Framridningen var kaos. Jag kände mig så malplacerad! Folk red nya linjer, piruetter och vek inte en tum från sin tänkta väg. Det gjorde att jag inte fick till att öva på någon serie – vilket visade sig vara lite dåligt 😉

Men men – in på banan och Sani var lite spänd men jag lyckades ändå göra en bra start. Trav och skrittprogrammet flöt riktigt riktigt fint och när poängen kom upp sedan låg vi på (för oss!) fantastiska 62,7%! Det känner jag mig verkligen stolt och glad över!

Galopprogrammet vill jag nog mest glömma – det var kaos! Jag fick inte alls ihop Sani, jag blev långsam och inget stämde. Jag har nig aldrig fått så många underkända betyg under ett program, hehe 😉 men det handlar om orutin för jäklar vad fort det går på denna nivån. Jag måste bli snabbare, bättre och effektivare så det tränar vi vidare på!

Men WOW vad roligt jag hade. Jag fångade verkligen dagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *