Hästledig dag, nästan….

Måndagar ska vara min hästlediga dag egentligen men igår fick jag ta en runda upp dit iaf för att slå på ett tappsko åt den nya stallkompisen.

Jag var väl egentligen inte speciellt nödbedd. Jag fick ju samtidigt hälsa på mina små sötnosar. Dom gick i hagen och hade det bra.

Idag ska Fia klippas och sedan ska båda hästarna ridas. Nu är det dags att börja samsas i ridhuset igen när vädret är som det är. Då får man rida lite senare på kvällen istället.

Det ska bli spännande att se hur Fia accepterar klippmaskinen. Jg hoppas hon gillar den bättre än vad Sani gör iaf. Sani är väldigt bökig att klippa under magen, på benen, upp mot huvudet och i ljumskarna med den stora maskinen. Men klippa hela huvudet med den lilla – det går bra. Knasboll 🙂

Nu – jobb!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *