Träning och mini-clinic

Fia gick som tåget idag på träningen. Hon orkar mer och mer och det känns allt mer stabilt för varje gång. Det som är svårt är att hon ska ta stöd på bettet. Hon kryper gärna bakom och myglar lite – det är ju det lättaste alternativet enligt henne 🙂 Jag red igenom programmet vi ska tävla nästa vecka och det kändes faktiskt helt okej. Jag måste tänka på att planera programmet mycket mycket mer. Jag rider som om det vore Sani fast jag egentligen hade behövt förbereda långt, långt tidigare för att Fia ska hinna förstå. Blev nästan lite full i skratt när det tog en halv långsida att sakta av.

Sani red jag och förevisade utbildningsskalan under ett ridpass för Realgymnasiets ettor. Sani skötet sig faktiskt riktigt bra. Jag hade en riktigt fin känsla i handen och hon kändes relativt mjuk. Hon blev dock otroligt het och ibland kändes det som om vi var överallt och ingenstans. Men lite byten blev det, någon ökning och lite priruettjobb. Kändes bra att kunna fokusera på arbetet även med publik. Det betyder att jag börjar bli lite starkare vad gäller den mentala biten vilket glädjer mig!

Nu har jag jobbat en del men ska sätta fart och städa lite innan jag ska tillbaka till stallet för att kvällsfodra. Tänkte promenera hästarna lite med. På söndag har jag bokat in klippning för båda ser ut som isbjörnar och det är så drygt att hålla dom rena. Hoppas Fia accepterar klippmaskinen bättre än Sani 😉

Lycka är min fina lilla häst <3

IMG_0142

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *