Ibland går det inte som man tänkt

I morse hade jag tänkt att vi skulle ta oss ett dressyrpass i ridhuset men tji fick jag…. Sani var varm och lite svullen i en framkota. Inte den ”skadade” kotan tack och lov men ahhhh! jag orkar inte mer strul nu! Jag kylde lite med vatten och promenerade i 10 min. Då gick svullnaden ner men var fortfarande lite varmt. Sprang med henne och hon visar absolut ingen hälta. In i boxen igen och någon timme senare när jag kände på benet var det helt kallt och inte alls svullet. Vad ska man tro då liksom?

Jag smörjde på lite kyllera och åkte hem för att jobba. Eller i alla fall försöka. Nu ikväll var hon helt kall fortfarande. Kanske liiiite gallig längst ner vid senan men det har hon varit sedan senskadan så det är inte ovanligt. Vattenkyla igen och 30 min promenad i ridhuset medan stormen ven utanför, hu! Avslutade kvällen med att linda benen med back on track så håller vi tummarna för att allt är lika fint i morgon! Förhoppningsvis har hon bara slagit sig själv och så går det över snabbt!

Älskade lilla skrutt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *