Nu är det inskickat!

Säg hej till Team Santina Dressage!

Konstigt val av företagsnamn? Nej – egentligen inte. Jag väljer att hedra min fantastiska lilla häst och den dagen hon inte längre är en del av min satsning förtjänar hon att finnas med i namnet!

Dressyrdomare och tränare. I framtiden någon inackordering och träning och tävling av hästar. Sky is the limit och en vacker dag hoppas jag kunna kombinera hästarna med mitt andra jobb. Just nu får det vara en syssla för kvällar och helger 😉

Men för att snabbt hoppa över till hästarna så ska vi hämta sadlarna som varit på omstopning ikväll. Ska bli spännande att se resultatet! Hästarna fick IR- behandling i måndags och igår tränade jag och Sani gör Cath. Jag provred min nya frack! Wow säger jag bara- den är fantastisk!

I helgen är det första omgången av Lag-DM MSV B. Vi är taggade och Sani kändes fin igår. Nästa helg åker vi på långtur till Nybro för att visa Fia på kvalitets. Första gången jag visar på kvalitets så jag nördar in mig helt på allt som det berömda nätet har att erbjuda 🙂 någon som har tips? Bring it on!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *