När bästa stallvännen åker

Emelie har åkt till Strömsholm för ett år av bara hästar och ridning. var blir jag här nere i Skåne och jag skulle ljuga om jag sa att det känns ok. Känner mig väldigt vilsen och ensam eftersom jag och Emelie har träffast dagligen och jobbat sida vid sida i stallet länge nu.

Som plåster på såren är Fia hemma igen nu. Jag tycker hon har växt till sig bra på betet och nu väntar en vecka med longering och tömkörning för henne innan jag sitter upp igen nästa vecka. Ska bli roligt att jobba med henne igen! Vi har siktet inställt på kvalitets i september i Nybro vilket känns spännande. Tyvärr blir inte ungponnyfinalerna något alternativ för samma helg är det domarkurs och jag får inte missa ett enda kurstillfälle där. Då måste jag invänta nästa utbildningsstart och fortsätta där innan jag kan bli färdig domare. Det känns inte riktigt värt det i dagsläget. Jag hoppas jag kan hitta ett fint hem åt Fia även utan finalerna!

Båda hästarna har longerats idag. Sani skötte sig över förväntan på lina. Hon är så himla fin just nu. Nästan så en tår kommer ur ögonvrån när jag tittar på henne. I morgon ska jag rida och på onsdag är det som vanligt träning. Cath har filat på ett kür-program som jag hoppas vi kan testa lite på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *