Lagträning

Först lagträningen är avklarad och vi var nog så svettiga allihopa som red! Lena Malmqvist höll träningen. Hon rider även i laget och är super-pepp liksom vi andra.

Vi red igenom programmet (MSV B:2) och filade mycket på detaljer. Det gick faktiskt hyffsat bra för mig känner jag. Även om där finns massor att slipa på! Skolorna sitter mycket, mycket bättre i traven och det vi ska öva vidare på är galoppfattningar från skritt i vänster varv och galoppkvaliteten. Jag tänkte göra en deal med mig själv – minst 10 fattningar från skritt i vänster varv varje ridpass jag rider. Då kanske vi kan få lite ordning på det.

Alla red bra och jag är supertaggad på hösten. Det känns så bra att komma igång nu och tillsammans verkligen träna mot målet. På tal om det borde vi nästa gång gå igenom våra mål och förväntningar. Det är oerhört viktigt att hela laget vet var alla står och fungerar under tävling 🙂

Nu – hopp i säng för i morgon är det tävling för min del!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *