Förkyld

Hemma – sjuk. Jag HATAR att vara sjuk….

Igår kom O'dhym hem från betet. Han såg ut att vara vid gott mod och ska sättas igång fram tills Emelie kommer hem om ca 1,5 vecka. Sedan åker Emelie till Strömsholm…. känslan är obeskrivlig. Jag vet faktiskt inte hur jag ska klara mig utan henne i ett helt år 🙁

Jag och Patrik jobbar även på lite andra fronter. Vi har hittat en gård (!) som vi båda gillat supermycket! Lånelöftet är inga problem – tyvärr är nog kontantinsatsen det. Så är det när man inte har en sparad klumpsumma med sig i bagaget. Det är så sjukt svårt för "unga" att slå sig in på fastighetsmarknaden. Vore så synd om vi ska behöva släppa denna pga det men vi räknar och funderar, funderar och räknar. Jag funderar på om en trisslott är lösningen 😉

I morgon blir det jobbet igen. Det ska bli skönt att komma tillbaka efter semestern och få lite vardag igen (typisk kommentar från en arbetsmyra…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *