Semester avklarad!

Frankrike och Larlshamns skärgård och nu hemma igen. Tokförkyld!

Nu rullar hösten in och jag är supertaggad på både jobb, hästar och domarutbildning. Sitter och filar på tävlingar och planeringar.

Målet med Sani är att knuffa oss över den där kvalgränsen, helst innan utomhussäsongen är slut. Vi ska även rida lag DM MSV B och Kür-cup i MSV B. En rolig höst med andra ord!

Lilla Fia ska snart komma tillbaka från betet men tyvärr krockar min domarutbildning med ungponnychampionatet så det blir ingen final för hennes del, även om vi kvalat dit. Väldigt tråkigt men domarutbildningen måste gå före annars är det väldigt ovisst när jag kan göra klart den…. jag funderar dock på att åka och visa henne på kvalitets ändå. I nybro den 10 september. Utöver det vill jag gärna starta en tävlinged henne och sedan är det nog dags att hitta ett hem med en mindre ryttare som kan satsa vidare på min lilla stjärna!

Från och med i morgon passar jag även O’dhym i två veckor innan Emelie åker upp till Strömsholm med honom. Känns supertråkigt att bli av med henne 🙁 men det är bara att knega på. Ett år går ändå rätt fort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *