Lite semester

Jag började semestern med tävling, placering och skuggdömning förra helgen – underbart!

Nu är jag i frankrike och Sani tar det lugnt där hemma. Lite hästabstinens finns dock. Är så taggad på att komma igång och fortsätta fila. 

Under LCRs tävlingar startade jag 2 st MSV B:5. Första kändes riktigt bra men domaren hade inte samma känsla som jag. Andra gången var banan som ett lerhål efter ett dygns regnande. Jag skulle kanske utgått men det är lätt att vara efterklok. Trav ich skrittprogrammet gick bra. En 7.5 på en skrittpiruett och godkända skolor! Galoppprogrammeg var dock katastrof. Jag fick mjölksyra, Sani med och varenda byte blev orent och vi sladdade mest runt. Stackars Sani.

Jag bytte klass och red en LA inne på söndagen istället för att inte puscha Sani gör hårt. Det visade sig vara ett klokt val för det bidde en andra-placering! 

Det bästa av allt var ändå att Sani gick alla tre klasserna utan att titta och vara tok-spänd. DET är en vinst i sig. Så jag glömmer att vi bara var 1,5 p från vinst 😉 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *