Tävlingsförberedelser

Hästarna är tränade i morse. Sani skötte sig fint och vi fick ett bra pass inför i morgon med fokus på skolorna. Det är så attans svårt att få till dom men vi är på god väg så det är bara att kämpa vidare! Fia bestämde sig för att ha en liten trotts-dag. Tur jag var hemma och kunde sitta upp ett par minuter innan Channa tränade vidare. Unghästar alltså – värsta tonåringarna! Efter den lilla fadäsen gick det fint och hon är ju bara för läcker denna lilla ponnyn. Hon kommer göra någon liten ryttare mycket lycklig i framtiden!

Sani fick sig ett bad och hann precis torka innan hon skulle traska ut i regnet. Täcke på tänkte jag och kastade på ett regntäcke. Nu är det strålande sol istället så jag ska snart åka upp till stallet och ta av det igen…..

En liten tur till Hööks han vi med Emelie och jag innan jag satte mig för att jobba lite. På inköpslistan fanns inget speciellt men man hittar ju alltid något så med hem följde en liten lyckoängel till Channa och Fia, karensfritt liniment, en nummerlappshållare till Channa och en svamp.  Emelie var värre och köpte ett träns 😉

Nu har jag jobbat ett par timmar och ska strax bege mig till stallet igen för att fixa putsning och packning inför morgondagens tävling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *