Gas och broms

Det är mycket som händer i min ridning nu. För att inte tala om vad som hänt det senaste året! Sani och jag tog ett steg upp under förra veckans meeting. Formen är mer där den ska vara med ytterligare samling och schvung. Nu är det mycket svårare för mig att rida för när jag hittar rätt samling, schvung och form känns plötsligt lite vingligt och jag känner mig ostabil. Allt beror säkert på att Sani ändrar balans vilket i sin tur påverkar mig.

Sani å andra sidan orkar inte riktigt gå i denna formen vilket ställer krav på mig att jag inte bara kan fokusera på ”upp, upp och ihop” för då tryter orken. Istället måste formen varieras hela tiden så jag själv kan bestämma varje steg. Sani tar gärna lite egna initiativ 😉

Vinterträningen kommer ha fokus på styrka, framåtbjudning och tekniken i serier och piruetter. Jag är jättemotiverad till att bli bättre!

img_0015

Bilden är från LARS-cup i dressyr. Tror det var 2014 om jag inte minns fel. Bilden ger mig så mycket värme och inspiration för här är alla vinnare även om jag kanske är lite gladare för förstaplatsen!