Student-SM: Semifinal

Jag får naturligtvis inte rida Sani semin utan istället fick jag rida Goodwill. En stor häst med MYCKET gångarter! Jag kände mig som en klick smör på en het potatis. allt kändes lite yvigt och okontrollerat. Jag hade svårt att komma till ridning helt enkelt. Här mötte jag två duktiga tjejer från LARK och jag red som nr 2.

Jag kände mig egentligen inte alls färdig näe jag red in på banan och tyckteatt vi mest vinglade genom programmet. Detta plus att vi hade avbrott i båda förvända galopperna och vägarna i galoppen var allt annat än fina gjorde att jag kände mig riktigt säker på att här slutar min resa. Var ändå nöjd eftersom jag hade chans på en individuell placering. Sista ryttaren red riktigt prydligt så jag kände att mitt race var slut.

Jag tog in Sani (som hade drivit sina ryttare till vansinne, hihi :P) och gick bort till dom andra. Speakern meddelade resultaten och jag hörde inte riktigt utan hörde bara att LARK-tjejerna hade lika poäng och tillslut säger speakern att jag är vidare! Wow vilken kick jag fick! Två LARS-tjejer vidare i final!

Resultatet var ju inte toppen, toppen men fullt godkända på strax över 60 % och 7 på min sits.


      

Foto: Peter Lesange