Lååång dag!

Som ni såg innan så satt jag ju till häst klockan åtta i morse. Efter hoppträningen väntade ett seminarie i skolan och därefter åkte jag tillbaka till stallet för att hinna rida Sani innan jag skulle jobba på fritids. Sani fick ett pass med mycket fokus på galopp. Jag tyckte att hon gick ganska bra fram idag men fick henne inte riktigt att ”ta i” som jag ville. Jag red även lite skolor vilket hon tycker är SÅ jobbigt och står nästan stilla i protest. Lilla damen har tappat lite styrka minsann 😉 Kanske inte så förvånande?

När Sani var rastad och klar väntade ett par timmar s jobb på fritids innan jag åke till Kungshaga. Lilla Blomman bar ryttare i skritt för första gången idag! Duktig liten tjej 🙂 Efter den triumfen for vi glada tillbaka till LCR och där väntade lite stalljobb och ridning av Loppan. Tyvärr fick jag så galet on i magen när jag red Loppan. Kändes som 100 knivar in i magen varje gång jag satte mig ner i sadeln så det fick mest bli skritt för vår del.

Nu sitter jag och knåpar på en viltbruksplan som ska lämnas in på söndag. Jag måste erkänna att jag är ganska lost i jakt. Trotts stor jaktfamilj…. Men efter lite frågestund med far min känns allt mycket klarare och ju mer jag sätter mig in i det desto intressantare blir det. Jag tror dock att jag aldrig kommer ta jaktlicens. Det där med att döda ett djur hör inte till min grej. Det får någon annan sköta om 😉

I morgon ska jag iväg på min första NIF-träff. Det är på flyinge under ledning av Mette. Mina kollegor och jag ser mycket fram emot detta och jag kanske lite extra eftersom det är första gången jag får åka. Spännande!

11149561_751776831586315_3094888225328478336_n