Programridning 140119

Cupen blev framflyttad pga vädret och istället blev det en programträning ( eller kanske ett genrep inför Kungshaga cup? 😛 ). Jag red LA:1 och MSV B:1.

LA:1: Sani kändes ganska bra. Helt ok energi och mycket lydig. Programmet flöt på fint och jag kunde komma åt och ”rida” henne ordentligt, även i galoppen! Hon kändes dock lite av och på och stod emot i mellantraven. Resultatet blev vårt ekipage-bästa: 68, 42%!

MSV B:1: Första gången vi rider detta programmet och första gången jag rider ett program med byten. Sani var låg i formen men hade riktigt mycket framåtbjudning och ökade mycket bättre i traven än i LA:n där hon stod emot lite. Skrittpiruetterna var riktigt dåliga 😉 (Jag måste träna på dom… ). Bytena var däremot helt ok för att vara första gången: ett där hon blev ett efter bak, ett efter hjälpen och två rena varav ett av de rena belönades men en sjua! Totalt hamnade vi på 58% vilket kändes helt ok för att vara första gången. Vi är ju faktiskt inte ens kvalade till MSV B 😉