Sjuk, sjuk, sjuk :(

Snacka om otur! Vaknade idag och kände det som om jag höll på att g under. Ont i hela kroppen och hostan ville verkligen inte ge med sig…

Jag ställde därför in dagens ridning på Sweetie och valde att sova ordentligt istället. Jag kände mig lite piggare och begav mig till skolan och fick faktiskt en hel del gjort vilket var nice! Sani fick besök efter skolan och jag skickade iväg min hoppsadel till en ev. köpare ( håller tummar och tår!), Mycket är på gång med bland annat ett stipendie och sommarjobb (!). Förhoppningsvis kan jag avslöja lite mer om det nästa vecka men nu vill jag inte riktigt våga hoppas på att det är på riktigt 😛

Nu ska jag sova! I morgon kommer en resumé från söndagens programridning. Vi ladda inför lördag och söndag med både pay and Jump OCH Dressyrtävling.

images-4